Megvan a konferencia helyszíne és időpontja – Jelentkezés hamarosan!

Hosszú szervezés és adatgyűjtés után végre megszületett a döntés.

Összesítettem a múltkori közvélemény-kutatás eredményeit, és az derült ki, hogy a legtöbben szinte bárhová (köszönöm a bizalmat!) eljönnétek. A második helyen a Budapesttől 30, a harmadikon az 50 kilométeren belüli helyszínek végeztek. Érdekes, hogy nem Budapest nyert — ezen meglepődtem, de egyáltalán nem baj, ha nem Pest a világ közepe.

A világ közepe egy napig most… mindjárt megmondom.

Ma tehát lehull a lepel a konferencia helyszínéről és időpontjáról. És hamarosan megnyitom a regisztrációt!

A konferencia időpontja és helyszíne tehát a következő:

2008. október 11. szombat,
Pilisvörösvár, Szabadság út 21. Friedrich Schiller Gimnázium konferenicaterem

Megközelíthető:

Nagyobb térkép
Kocsival:
Budapesttől a 10-es úton haladva, majd Pilisvörösváron a Kultúrháznál jobbra fordulva.
Tömegközlekedéssel:
Vonattal a Nyugati pu.-tól Esztergom felé közlekedő járattal Pilisvörösvár állomástól kb. 500 m.
Busszal Pilisvörösvár – Kultúrház vagy Pilisvörösvár Iskola megállóktól kb. 250 m.

Miért pont itt?

Azért, mert ebben a teremben mind az 50 résztvevő részére kényelmesen tudok helyet biztosítani, az épület nem csupán esztétikailag, de technikailag is megfelel a célnak: van digitális tábla, mellyel minden egérmozdulatot ki tudok vetíteni, sőt, speciális ceruza használatával akár közvetlenül a tábla felületén végezhető el bármilyen művelet. Röviden: itt voltak a legjobb technikai feltételek egy szuperintenzív videóvágás konferenciához. A cél, hogy a nap végén mindenki úgy mehessen haza, hogy nagyságrendekkel többet tudjon a videóvágásról — a gyakorlatban is!!! —, mint most.

Hamarosan rengeteg információt mondok a tematikáról, és még a héten megnyitom a regisztrációt.

FIGYELEM! Csak az első 50 jelentkezőnek lesz lehetősége részt venni az ingyenes Videóvágás Konferencián! Az első 50 jelentkezőnek elküldöm a regisztráció letétjéről (5000.- forint) szóló számlát.

Túljelentkezés esetén a várólistások a határidőre nem fizetők helyeit foglalhatják el — ha lesz egyáltalán olyan, aki nem utalja át időben a letétet, és ha a várólistás az ekkor küldött számlát időben kiegyenlíti.

Az se legyen csalódott, aki lemarad, mert a konferenciáról videófelvétel készül, és a teljes anyag később hozzáférhető lesz — de ez már természetesen nem lesz ingyenes.

Naptárakat elő, gyorsan írja be: 2008. október 11-én Videóvágás Konferencia.

Hamarosan jön a tematika, majd a regisztráció!

Jó készülődést!

Sereg Krisztián
www.videovagas.hu

Megvan a konferencia helyszíne és időpontja – Jelentkezés hamarosan!” bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Viszont lenne egy kérdésem adobe premier 6.5-el kapcsolatban! Rendszerigény: nem találtam sehol!

 2. Kedves Norbert!

  Sajnos mindig van olyan, hogy az időpont valakinek nem felel meg. Nagyon nehéz olyan időpontot találni, amely ennyi jelentkezőnek egyszerre megfelel.

  Remélem, a nyaralásról remek felvételeket készít majd. Mire hazaérnek, talán el is készül az infóanyag — mindent meg fog tudni, ami a konferencián elhangzik.

  Jó nyaralást kívánok!

  Sereg Krisztián
  http://www.videovagas.hu

 3. Sajnálom, az időpon megfelelő, csak a lakóhelyemről a volánbusz és a vonatok kapcsolata nagyon kitölti a napot. Köszönöm és kénytelen vagyok valaki részére átengedni, ha netán rám került volna a választás.

 4. Kedves Krisztián!
  Ürülök ,hogy megtudhattam a helyszínt és a dátumot, még a kezdési időpontot
  lenne jó megtudni. Szívesen mennék még Pilisvörösvára is a konferenciára, ha ezzel az üzenetemmel egyben regisztrálhatom magam, mivel most el kell utaznom és a számítógépem közelében legközelebb csak szombat este kerülök.
  Üdvözlettel: Német József Bonyhádról

 5. Kedves Krisztián!
  Az időpont nekem is megfelel, remélem bekerülök az első 50-be.

  Üdvözlettel: Zsuzsa

 6. No, akkor én türelmesen várom a videót. Mert az útiköltség + 1 napra a gyermekőrzés szerintem árban már meghaladja. Ez van. 🙁 De “Akadályocska” nagyon kedves egyéves, úgyhogy nem neheztelek rá.

 7. Köszönjük a linket dusinnhht, időközben feltettem a helyszín mellé a google térképrészletét, hogy a weboldalról is elérhető legyen.

  Üdv.
  Sereg Krisztián

 8. Szia,

  A Bélyegző expressz hírlevele alapján jutottam ide. Pont a múlt héten vettem meg a Sony Vegas programot, úgyhogy az időzítés a legjobb. Az időpont és a helyszín is megfelelő, úgyhogy ott a helyem (remélem benne leszek a top 50-ben).
  Próbáltam regisztrálni, de sajnos hibát jelzett (adja meg felhasználó nevét).
  Megpróbáltam többször, sikertelenül. Kérnék egy kis segítséget.

  Üdv,

 9. Kedves Horváth Ferenc!

  A blog regisztráció és a hírlevél között sajnos még nincs összefüggés, kérem, a hírlevélhez a http://www.videovagas.hu/page.php?31 címen regisztráljon (ilyenkor megerősítő üzenetet kap a megadott címre, a regisztráció csak a linkre kattintás után érvényes), a blogba pedig a http://www.videovagas.hu/blog/wp-login.php?action=register címen jelentkezhet, ahol a jelszót a megadott E-mail címre kapja.

  Üdvözlettel
  Sereg Krisztián

 10. Kedves Krisztián!

  Az időpont és a helyszín részemről tökéletes, várom a regisztráció lehetőségét. Remélem ott lehetek az előadásán.

  Üdvözlettel
  Vajas László

 11. Kedves Krisztián! Mint uj fiu az oldalon, csendben szemlélődöm már kb 2 hete és figyelemmel kísérem a konferencia beharangozóját és előkészítését! Bevallom nagyon foglalkoztat a téma (kb 25 év családi videoanyaga várja, hogy történjen vele végre valami). A barátok – akik még a rögzítéskor jelezték- talán hamarosan megkapják a 91évi nyaralás vidám felvételeit. Szóval mindenképpen tanulnom kéne, érdekel a lehetőség, de még semmiféle sikerélményem nem volt videoszerkesztés terén. Mint tök kezdő, örömmel részt vennék a konferencián, amennyiben ez nem kizáró ok és nem tartom fel azokat a résztvevőket, akiknek a videovagas alapja már a tarsolyában van. Kérlek jelezd vissza (bocs a tegezésért, remélem nem bántalak meg vele – sztem én vagyok az idősebb), hogy javaslod e így is a konferencián való részvételt? (persze ha beleférek a top50-be). Üdvözlettel: Szabó István

 12. Kedves Szabó István!

  Természetesen, ez nem kizáró ok, SŐT, a Videovágás Konferencia anyaga pontosan az alapoktól kezdődik majd. Talán sokakat elbizonytalanított a bluebox technikáról, vagy a videomegosztó oldalakról írt cikkem, szeretnék ezúton mindenkit megnyugtatni, hogy nem fogok senkit bedobni mélyvízbe: tematikusan haladunk majd az összetettebb feladatok felé.

  Kezdetben a vágás alapjait sajátíthatja majd el mindenki, a bluebox és a színkorrekció már csak hab a tortán!

  Üdvözlettel
  Sereg Krisztián

 13. Hali Krisztián igazán üditően hatott az időpont megszületése , ebben az ősz eleji napokban érdekel a videóvágás, minden szinfalak mögötti technika érdekel előre is kösz ott leszek a konferencián minden jót.

 14. Ez nagyszerű! Jelentkezem és nagyon szeretnék elmenni – ha még lehetséges!
  Kezdő vagyok, csináltam már pár videót és megosztókra is feltöltöttem. A vágással azonban sokat kínlódtam. Nagy segítséget jelentene ez az előadás!
  Köszönöm a lehetőséget!

 15. Kedves Erika (és még sokan mások)!

  Az én hibám lehet, hogy nem mindenki számára egyértelmű: ez még nem a regisztráció!

  Köszönöm, hogy ilyen sokan visszajeleznek, de a regisztrációt még nem nyitottam meg — de hamarosan eljön a napja!

  Minden feliratkozott olvasómat értesíteni fogom a szokásos hírlevélben, és a blogon is látható lesz a regisztráció. Volt, aki azt mondta, hogy nem lesz nagy tolongás, de erre azért nem vennék mérget… Ha csak azokat az e-maileket számolom, amelyeket már most elküldtek azok, akik jelentkezni szeretnének… szóval érdemes lesz figyelni. (Én szóltam.)

  Sereg Krisztián
  http://www.videovagas.hu

 16. hát sajna ha minden igaz nekem se jó se az idő se a helyszin pedig jövő évtől ezt fogom tanulni és jól jönne az alap+ a bluebox hihetetlenül érdekelne
  és Krisztián tudsz már információkat az anyag esetleges áráról???
  előre is köszi
  Sok sikert a konferenciára és jó tanulást =)

Szólj hozzá!