Meglepetés van készülőben!

Unod már a “videoszabdalást”, és szeretnél igazán élvezetes filmet készíteni? Szeretnél sokkal átfogóbb képet kapni a videovágás minden egyes lépéséről? Első profi videovágó szoftvered keresed?

Ha ezen kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, akkor nagyon fogsz örülni a most készülő meglepetésemnek!

Hogy pontosan miről is lesz szó, az kiderül a következő blogbejegyzésemből! Annyit azonban már most elárulhatok, hogy a meglepetést ajándékba adom, viszont csak korlátozott számban lesz elérhető, így csak a leggyorsabbaknak jut majd!

Érdemes tehát fokozott figyelmet fordítania a videovágás.hu blogjára az elkövetkezendő hetekben, hogy Te is részesülhess a meglepetésben!

(Részletek hamarosan)

Meglepetés van készülőben!” bejegyzéshez 104 hozzászólás

 1. hát nekem egy kicsit magas ez a vágás dolog ,de azért nagyon szeretném., hátha belejönnék.

 2. Köszönöm! Nagyon várom, remélem tudom majd használni. Eddig is sok újat tanultam. Gyula

 3. Igen, még nem végeztem a ház bővitésével, de rövidesen befejezzük és utána már többet tudok a hobbim ezen részével foglalkozni. De köszönöm figyelmes-ségét.

 4. Hasznos információkat szereztem már innen, köszi ezeket is 🙂
  Én is \"vevő\" lennék erre a programra, remélem, kisfiam is engedi majd, hogy gyakrabban nézegessem az oldalt 🙂
  Köszi előre is, Kinga

 5. Kezdő vagyok,de szeretnék egyszer már egy sikeres bemutatott késziteni ,ami nem csak egy inteligens lejátszotol függ!?Sajnos sok DVD nem képes egyszerre több program összeolvasására kivétel (sony,panasonic) .Ha vágoprogram Jó is lenne ,a forditása nincs még meg,értelmezése beazonositása nem Jó!Remélem több információt tudunk egymással megosztani,előre is köszönöm a lehetőséget.

 6. igaz, hogy most leginkább vidéken vagyok, de én is kiványcsian várom a meglepetéstíííííí4
  ut

 7. igen,kezdő,,,haladó vagyok de ,ha hasznos a progr király vagy előre is kösz a lehetőséget ill a segitséget.

 8. Ha jól figyeltem – szerencsére – nem most kell időben érkezni, hanem majd megtudjuk, mikor. Egy biztos, engem érdekel, és rá is könyököltem az RSS-re, hogy egyből értesüljek, ha kiderül, mi ez.

  Mikor tudjuk meg?

  Ja, és köszönöm, előre is!

 9. Köszönöm a sok-sok visszajelzést! Ezek szerint érdemes vesződnöm a dologgal. Egy ideje már csak ezen dolgozom. Most pár napig nem leszek elérhető egyetlen csatornán sem — elmegyek, feltöltöm az akkumulátoraimat (nyaralok egy kicsit).

  Érdemes lesz figyelni, mert rövidesen többet is elárulok a készülő meglepetésről!

  Addig is mindenkinek kellemes pihenést!

 10. Többen kérdezik, hogy azzal, hogy most azt írták a blogba, hogy “igen” vagy “érdekel”, megkapják-e a meglepetést.

  FIGYELEM! Nem most lehet “lestoppolni” — előre fogok szólni, hogy mikor lehet rá jelentkezni. Egy biztos: sok érdeklődő lesz, és rövid lesz a határidő.

  Az viszont jó, hogy most ennyien jelezték, hogy érdekli őket egy meglepetés, mert így látom, hogy van értelme dolgoznom vele.

 11. “Sereg Krisztián üzenete:

  július 30th, 2008 Időpontja:16:16
  Többen kérdezik, hogy azzal, hogy most azt írták a blogba, hogy “igen” vagy “érdekel”, megkapják-e a meglepetést.

  FIGYELEM! Nem most lehet “lestoppolni” — előre fogok szólni, hogy mikor lehet rá jelentkezni. Egy biztos: sok érdeklődő lesz, és rövid lesz a határidő.

  Az viszont jó, hogy most ennyien jelezték, hogy érdekli őket egy meglepetés, mert így látom, hogy van értelme dolgoznom vele.”

Szólj hozzá!