Kameraszelídítők #5 – Mobilmánia

Régen úgy hangzott a mondás: minden sörnyitó. Ma már így bővíthetjük: minden kamera és sörnyitó. Az alábbi videóban bemutatjuk, hogyan használd és hogyan NE használd mobil készülékedet, ha videózni szeretnél vele!

Ha pedig nem akarsz lemaradni a következő részekről az oldal szélén iratkozz fel a blogértesítőre!


Jajj, és ha tetszett a videó, csak kattints erre a felfelé mutató hüvelykujjra!

Kameraszelídítők #5 – Mobilmánia” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szia! Mobil telefon fotózásról és videózásról. Első mobil fényképezős mobil telefonon, jó pofára estem. Még videózásban nincs még nagy Jártasságom. Szerintem a mobiltelefon soha nem fogja azt a célt szolgálni mint a fényképezőgép és a videó kamera. Telefon arra van feltalálva: Beszélt, rövid üzenet küldésre. Szerintem még netezni sem tökéletes vele.

  Nagy hülyeség annyi pénz kiadni érte. Fotózni akar vegye egy kamerát. Egy biztos, hogy én örült nagy összeget nem adnák egy telefonné.
  Nekem is van most egy videóm http://www.youtube.com/watch?v=YTPL0qBQA84
  Hivatásos fotósok szerinte “a mobiltelefon a szegény emberek fényképezőgépe”
  Én véleményem szerint nagy hülyeség elkészíteni egy olyan képet, videót amiről tudjunk, hogy nem lesz tökéletes. Remélem tudtam erre nagyjából választ adni.
  Baráti Üdvözlettel: Elek Zoöltán

 2. Bizonyos helyzetekben , amikor nincs nálunk a kamera, hasznos a mobillal felvenni E.z a felvétel viszont legyen rövid, céltudatos.
  Üdvözlettel: Szabó Zsuzsa

 3. Szerintem mobillal nem érdemes videozni és fényképezn. Max akkor jo ha nincs nálunk más eszköz s hirtelenen kell egy pillanatot megörökiteünk, Komoly fellvételekre nem alkalmas. Én hobbi szinten foglalkozom videozásással egy panasonic nv gs 330-as 3ccd-s kamerával. Mindig is a minöségre törekszem videoilm:
  youtube.com/szekeres80 alatt találhatóak

Szólj hozzá!