Szombaton konferencia!

Kedves Konferenciások!

Remélem, már nagyon várjátok a szombati Videovágás Konferenciát! Hogy minden kétséget eloszlassak, következzenek a részletek!

Érkezés és jelenléti ív kitöltése 8:00-tól 9:00-ig. A konferencia 9:00-tól 17:00-ig tart, másfél órás előadásokkal és félórás szünetekkel, ez alól kivételt képez a 12:30-as másfél órás ebédszünet. A szünetekben büfé üzemel majd a földszinten.

A helyszín: 2085 Pilisvörösvár, Szabadság út 21. Schiller Gimnázium, Konferenciaterem
Nagyobb térkép

Ha további kérdésetek lenne, a blogban amint tudok, válaszolok!

Üdv.
Sereg Krisztián

Szombaton konferencia!” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Kedves Krisztián!

  A szombati konferencián a Sony Vegas melyik verzióját fogjuk használni?

  Köszönettel,

  csa

 2. Helo!

  A Volán oldalán a Budapest – Pilisvörösvár útvonalon az \\"érkező megállóhely\\" oszlopban van \\"Pilisvörösvár, Szabadság-liget\\", \\"Pilisvörösvár, kultúrház\\", és \\"Pilisvörösvár, iskola\\" is. Ezek közül melyiket jelölted a térképen?

 3. A Volán oldalán a Budapest – Pilisvörösvár útvonalon az érkező megállóhely oszlopban van Pilisvörösvár, Szabadság-liget, Pilisvörösvár, kultúrház, és Pilisvörösvár, iskola is. Ezek közül melyiket jelölted a térképen?

 4. Siófokról 5:43-kor indulok. Van szabad helyem. Az útvonal: Siófok – régi 7-es -Székesfehérvár – 811-es – Bicske – Pilisvörösvár. Aki velem jönne, szívesen elviszem. A mobil számom: +36 70/ 299 25 20. Üdv: Gyula

 5. Mit kell hozni:

  – Kényelmes öltözéket.
  – Jegyzetfüzetet és egy jól fogó tollat a jegyzeteléshez.
  – Kevésbé jól látóknak szemüveget.
  – Zsebpénzt az étkezéshez.
  – És az összes videós kérdést, ami eddig megválaszolatlan maradt!

 6. A Sony Vegas Movie Studio Platinum legújabb, 9-es verzióját fogjuk használni a konferencia során.

  A program előnye azonban, hogy a régebbi verziók között alig akad kivétel. Ha mégis lenne, akkor arra a konferencia során majd külön felhívom a figyelmet.

  Üdv.
  Krisztián

 7. Egy kis segítség a tömegközlekedőknek!

  Budapestről, az Árpád híd pesti hídfőjétől indulnak a buszok Pilisvörösvárra. ( http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi ) Balázs kérdésére válaszolva, mindhárom busz megfelelő. Aki szántói vagy szabadságligeti busszal érkezik, az Iskola megállóhelyig, aki az esztergomival, a Kultúrházig kérje a jegyet.
  Ajánlom a 7:30-as menetrend szerinti hétvégi járatot.

  A vonat hétvégénként a Margit hídtól indul, a HÉV vonalán végighaladva Kaszásdűlőig, majd onnan a vasútvonalon Esztergom felé. Pilisvörösvár állomásnál kell leszállni – a térképen a legalsó kék jelölő – és a főúton a Kultúrházig sétálni, majd ott balra, elhagyva az általános iskolát a gimnáziumig körülbelül 10 perc kényelmes séta az út.
  Menetrend a http://www.mav-start.hu oldalon érhető el. Én a 7:26-kor induló vonatot javaslom. Esztergomból pedig a 7:05-kor indul az ideális vonat.

  Sok szeretettel várok minden keves regisztrált jelentkezőt!

 8. Győrből indulok autóval, szívesen elviszek bárkit magammal a konferenciára igyekvők közül. indulás 7-kor. tel 30/9578935.

  Béla

 9. Szépreggelt Mindenkinek és előre is kellemes Hétvégét!

  Adobe Premier 6.5-ös vágóprogramom van, és szükségem lenne magyar nyelvű használati útmutatóra, mert így hirtelen elég bajosnak tűnik az egész.
  Tudna valaki valami használható infót, linket, bármit?
  Köszöntem is szépen. z

 10. Full HD renderelt anyagot szeretnék Blu-ray lemezre átalakitani és kiirni , ebben is szeretnék holnap segitséget kérni !

  Köszönöm !

 11. Kedves Imre, a Full HD videót például a Nero legújabb, 9-es verziójával is egyszerűen készíthető, a lényeg a renderelésben van, hogy a megfelelő formátumot válasszuk. Természetesen erről is lesz szó holnap a konferencián!

  A Sony Vegas programcsalád 30 napos, korlátozások nélküli próbaverziója letölthető a http://www.sonycreativesoftware.com weboldalról.

  Üdv.
  Krisztián

 12. Sziasztok !

  Kedvcsinálóként 2 Vegas-sal készitett klipet szeretnék ajánlani nektek .Az elsö amit egy klipforgatásról készitettem :http://www.estikornelband.hu/werk.htm

  A masodik pedig Robi barátom elsö klipje, aki szintén önállóan tanulta meg a filmezést és a vágást .
  http://www.estikornelband.hu/klip/1MB/panodrama.htm

  Mindketten 1-1 kamerával filmeztünk !

  Ha korábban ismertük volna meg Krisztiánt több napot , és órát , illetve program újratelepitést megspóroltunk volna ! Akikkel tegnap együtt szerencsénk volt a konferencián résztvenni , és akik az erröl készülö információs anyagot megnézik sokkal könnyebben tudják elsajátitani majd a Vegas-t , aminél jobb ár-érték arányú profi , vágószoftvert nem ismerek ! Ez itt tudom nem a reklám helye , nekünk viszont nagyon bejön , megéri a \"szenvedést\" !

  Kedves Krisztián !

  Köszönöm a segitséged a Vegas 9-essel tegnap este a legegyszerübben
  ki is irtam az elsö FullHD filmünket Blu-ray lemezre !

Szólj hozzá!