Szeretnénk Meglepni karácsonyra! Nem akciót adunk egy amúgy is felülárazott termékből, nem is “egy pofont fizet kettőt kap” ajánlatot, hanem valami igazán értékeset. A soron következő három részben egy-egy igen értékes E-book (azaz internetes könyv) lesz feltöltve a blogra. A maga nemében mindegyik hiánypótló információkat tartalmaz, olyanokat, amivel eddig magyar nyelven nem – vagy semmilyenen sem – találkozhattál.

Az első – talán még nem megkésett ajándék – az Amatőr Videózás Oktatócsomag egyik tagja, a Kameraválasztási Segédlet. Hogy mért adjuk oda ingyen azt a 25 oldalas kameraválasztásról szóló dokumentumot, amely az oktatócsomag egyik legértékesebb része? Szeretnénk, ha karácsonyi vásárláskor a pénzedért cserébe a legjobb kamerát kapnád, főleg most, amikor minden forint számít.

Sajnos a boltok ilyen téren nem megbízhatóak – hiszen nekik érdekük, hogy azt a készüléket válaszd, amin a legtöbb árrés van. Ezért láttuk szükségesnek, hogy egy – boltoktól, márkáktól és gyártóktól – teljesen független szakértői véleményt is hallhass – illetve olvashass, mielőtt meghozod végső döntésedet. Ezért az E-könyvért nem fizetett nekünk senki, és mi is ingyen adjuk.

Teljesen ingyen? Igen, azaz valamit mégis kérünk cserébe: szeretnénk, ha kitöltenél egy rövid kérdőívet, amivel hozzájárulsz, hogy a jövőben még érdekesebb, relevánsabb cikkeket olvashass itt a blogban. Csak három kérdés, és ingyen Tiéd lehet a 25 oldalas E-könyv, amelyben gyakorlatias tanácsokkal, valódi példákkal vezetünk végig a kameraválasztás sötét labirintusában.

Töltsd ki az e-kérdőívet, és máris e-postázzuk az E-könyvet, benne az értékes információkkal! Ja igen, és még valami: a Kameraválasztási Segédlet csak 2012-ben ingyenes, január 1-én már nem lehet letölteni, úgyhogy jobban teszed, ha már most szólsz az ismerőseidnek!

Bocsi! A kameraválasztási segédlet 2013-as verziója olyan jó lett, hogy már sajnos nem adhatjuk ingyen. Viszont kedvezményesen letöltheted most erre a linkre kattintva!

Jó karácsonyi készülődést kívánok!

Üdvözlettel
Sereg Krisztián


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .