A minap találtam rá erre a régi Ofotért brosúrára, “Egy perces foto tanfolyam” címen. Érdemes rászánni ezt az időt, mert egy valódi gyöngyszem! Sok egyszernézős fényképtől és videótól kímélhet meg a nyaralás során!

Ofotért brossúra

Ofotért brossúra 2

Ofotért brossúra 3

Ofotért brossúra 4

Ofotért brossúra 5

Ofotért brossúra 6

Ofotért brossúra 7

Ofotért brossúra utolsó

Kellemes nyarat, és jó videózást!

Üdvözlettel
Sereg Krisztián


8 hozzászólás

Elek Zoltán · 2011/06/16 - 13:23

Helló!
“Egy perces Fotó tanfolyam” Igen a régi OFOTÉRT és Forte fekete-fehér filmmel Fényképezés jut eszembe. Abba az időben nagyon is örültünk a 25 Forintos filmnek. Ezelőtt 20 ével nagyon is örültünk a fekete fehér fényképezésnek. Mert sajnos a színes nem mindenki számára volt érhető, vagy egy bizonyos kivételes alkalomra tettünk bele a a fényképezőgépe színes filmet, fényképeztünk vele. Na jó most nem akarok nagyon bele merülni a volt idő fotózásába.

Sereg Krisztiánnak, Nagyon szépen megköszönöm, hogy rá talált erre a Egyperces kompozíciós tanácsok a XX. századból, lapra. Üdv: Zoli

Sereg Krisztián · 2011/06/16 - 13:51

Kedves Zoli!
Nagyon szívesen! Az sem kizárt, hogy egy-két olvasónak még megvan ez a kis brossúra! A legjobb benne, hogy a legtöbb tanács egy az egyben átültethető a videózásba is.

Sereg Krisztián · 2011/06/16 - 14:50

Megjegyzés: Az email értesítőben kicsit elkavarodtam a tagadások világában – természetesen nem az ellen kell tenni, hanem éppen azért, hogy szépek legyenek.

Sebestyén István · 2011/06/16 - 20:36

Köszi a sok jó tanácsot .A régi harmonikás gépekkel érdemes megfogadni A modern gépek már önmaguktól beállítanak szinte mindent, de ezeket is emberek kezelik.

Sereg Krisztián · 2011/06/18 - 01:11

Egyedül a 3. és a 8. “oldal” hibáit javítja a gép. A többit a mögötte álló embernek kell megtennie! Bár a modern gépek sok mindent megtesznek helyettünk – de hogy mit veszünk fel, az (egyelőre) csak rajtunk múlik.

Piroska · 2011/06/19 - 23:45

Köszi a jó ötleteket, bizony az ember sokszor ilyen alapvető dolgokra nem figyel és ezeket még utólag sem lehet javitani.

HalaszE · 2011/09/13 - 13:14

Sziasztok, nem tudom, hogy kell a fórumot használni, ezért ide írok. Segítséget szeretnék kérni. Sony Vegas-ban hogy/hol kell a “hang menüt” előhívni? A filmen az eredeti hangon szeretnék változtatni – egyes szakaszát elhalkítani, egyes szakaszt felerősíteni. Azt tudom, hogy kell hozzáadni zenét, csak “szerkeszteni” nem tudom hogy kell. Köszönettel Halev

qwertzuio · 2011/09/14 - 12:08

Jobb klikk az audio trakra (nem a hangsávra!) és ott ki tudod választani a legördülől a szükséges állítási lehetőséget! (Ami neked kell az “insert/remone envilop”-ban találod a “volume” kapcsolót vagy nyomd “shift-v” billentyű kombinációt)Ha választottál, akkor egy vonal jelenik meg a hangsávon és azon tudsz dupla bal klikkel kis mozgatható pontokat létre hozni és azokkal le-föl állítani az értéken. A pontra jobb klikkel, majd a “set to” kattintva be is tudod gépelni az értéket vagy visszatudsz álni pontosan az eredeti vagy egy előre a vegas által felkínált értékre. Ezt nézd át alaposan, mert nagyon sokat tud. Érdemes egy kicsit a súgóban is lapozgatni, mert és is onnan tanultam szinte minden elsíjátítható belőle! Egyedül állóan jó a súgó menüje a vagasnak, szerintem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .