Rengetegen kérdeztétek, mikor lesz készen a DVD csomag, mikor lehet majd a konferencia anyagát elérni. Korábbi cikkemben már írtam arról, hogy a Videovágás Mesterképző DVD csomaggal februárra leszek készen. Ez az oktatóanyag úgy lesz elkészítve, hogy egészen az alapoktól kezdve könnyedén elsajátítható legyen a vágás művészete, és technikai háttere.

Igen ám, de hol van még a február, kérdezhetnétek joggal. Nos, azok számára, akik nem tudtak eljönni a konferenciára, de már tűkön ülve várják, hogy megtapasztalhassák az ott elhangzottakat, van egy különleges ajánlatom!

A konferencia videóanyaga holnaptól igényelhető lesz a weboldalon! Most nincs számbeli korlátozás, bárki hozzájuthat az 5 darabos DVD csomaghoz, amely tartalmazza a konferencia teljes tananyagát!

Szerettél volna ott lenni a konferencián, de sajnos későn léptél be az oldalra? Szeretnéd, ha az ott látottakat és hallottakat bármikor végignézhetnéd, hogy olyan videófelvételeket készíts, mint egy gyakorlott videós? A konferencia letétje 5 ezer Forintba került. Az odaút költsége átlagosan 2 500 Forint volt a résztvevőknek, akik az ország minden szegletéből érkeztek (volt aki Siófokról, volt, aki Bonyhádról jött el hozzánk). Tehát az 5 darabos Videóanyagot tartalmazó DVD csomagot megvágva, temetizált menüvel és ízléses borítóval most ugyanannyiért kaphatod meg, mint aki befért a leggyorsabb 50 közé és jelen lehetett a konferencián, tehát 7 500 Forintos áron.

Biztos vagyok benne, hogy ha részben vagy egészben megvalósítod amit ebből az anyagból tanulhatsz, egész másképp fogsz vágni, máshogy használod majd a kamerát, mint annak előtte, és rengeteg elismerést söpörhetsz be azoktól, akik megnézik a filmedet. A Többiek, akik már tapasztalták ezt az átfogó és a vágás minden szegletét körüljáró információbombát, ebben a cikkemben elmondják véleményüket a konferenciáról: Nézd meg ezt az oldalt, a videót és a hozzá tartozó kommenteket!

Ha pedig az oktató DVD elnyerte a tetszésedet, és februárban úgy döntesz, még mélyebben el szeretnél merülni a videózás rejtelmeiben, ezt a 7 500 Forintot elengedem Neked a Videovágás Mesterképző csomag árából!

Most pedig jöjjön a ráadás. Sajnos nem sikerült elkészülnöm a teljes cikkel keddig, az ígért időpontig, ezért szeretnélek kiengesztelni, amiért megvárattalak. Eredetileg csak a Videovágás Mesterképző anyaghoz akartam ingyenes fórumtagságot adni, viszont kárpótlásul szeretném a konferencia DVD csomaghoz is mellétenni ezt a szolgáltatást. Tehát egy hónap ingyenes fórumtagság jár majd mindenkinek, aki befektet a konferencia DVD csomagba!

Tehát csütörtökön kezdünk! (Ígérem, nem mondok többet csütörtököt!) Addig is kellemes videózást kívánok!

Üdvözlettel
Sereg Krisztián
www.videovagas.hu


6 hozzászólás

Dr.Baricz Károly · 2008/12/10 - 13:13

Szeretném igényelni
az 5 darabos Videóanyagot tartalmazó DVD csomagot (megvágva, temetizált menüvel)
7 500 Forintos áron és a Videovágás Mesterképző csomagot.

Köszönettel: Dr. Baricz Károly

Sereg Krisztián · 2008/12/10 - 19:16

Kedves Károly!

Holnap felteszek egy igénylő űrlapot az oldalra, amin lehet majd rendelni. A rendelés menetéről is ott lesz majd szó részletesen.

Addig szíves türelmedet kérem!

Üdvözlettel
Sereg Krisztián

Horváth Balázs · 2008/12/10 - 20:23

Hmm… Nem értem miért ne regisztrálhatna akárki az új fórumra. Tom’, te vagy az admin, de a fórum az közösség, ami nagyon limitálva már lehet hogy nem érné el a célját.

Huszár Nikoletta · 2008/12/11 - 17:45

Nekem se nagyon tetszik az, hogy egy fórumba csak pénzért lehessen regisztrálni. Ez teljesen szembemegy a fórumok lényegével, csak az jön le ebből a dologból, hogy itt aztán komolyan megy a lehúzás…

Sereg Krisztián · 2008/12/11 - 22:39

Kedves Huszár Nikoletta és Horváth Balázs!

Egy kicsit rosszul esik a lehúzás emlegetése. Ezen a blogon kb. 1 éve adok ingyenes tanácsokat. A konferencia ingyenes volt, aki nem vásárolta le a regisztrációs díját, az visszakapta. Ez a blog is ingyenes volt és marad.

A fórum több okból kifolyólag lesz fizetős.

Először is azért, mert aki fizet érte, az veszi is majd a fáradságot, hogy látogassa, és amit ott tanulni lehet, meg is fogja valósítani, mert invesztált bele.

Nem kell nagy összegekre gondolni, szerintem egy hét alatt többet költ az ember egy egyetemi/munkahelyi büfében, mint amennyi a havi tagsági díj lesz. És egyelőre még csak arról beszéltem, hogy a konferencia anyaga mellé jár egy hónap ingyenes tagság. Szóval még mindig nem értem, hol van itt a lehúzás.

Az is igaz, amit mindig mondanak nekem a tapasztalt marketingesek, hogy érdemes megfigyelni, ki hozakodik elő kifogásokkal. A legtöbbször azok, akik soha nem vettek az embertől semmit: ezzel racionalizálják a nem-vásárlásukat. Akik vásároltak, nem panaszkodtak még. Ráadásul eddig még senkitől nem kértem pénzt a fórumtagságért, maximum bónusz ajándékként adtam ilyet a legérdeklődőbb olvasóknak. Olyanoknak, akik arra is vették a fáradságot, hogy egy októberi szombaton a jól megérdemelt lustálkodás helyett korán reggeltől késő délutánig feszülten figyeljenek és jegyzeteljenek a Videovágás Konferencián.

Soha nem kérek pénzt olyanért, aminek az értékéről előtte nem lehetne meggyőződni.

A fórum tagsága egyébként is limitált lesz — részletek majd időben —, mert fontos, hogy csak az jöjjön, aki komolyan is gondolja.

A második indok, amiért pénzt fogok kérni, egész egyszerűen az, hogy mind a tudás megszerzése, mind a weboldal, a blog, a fórum fenntartása, szerkesztése időmbe és pénzembe kerül. Ha nem kérek érte pénzt, az erre fordított időmben más forrásból kellene pénzt szereznem, és nem jutna időm erre, vagy nem tudnám ezt a színvonalat nyújtani.

Mondhatjátok, hogy na ja, de így azzal keresek pénzt, amit szeretek — na de ez miért baj? Ez inkább garancia arra, hogy a legtöbbet fogom nyújtani azoknak, akik erre áldoznak.

Elfogadható ez a magyarázat?

Üdv:

Sereg Krisztián

Csúszás, és a különleges ajánlat · 2009/07/19 - 20:07

[…] Mi újság a konferencia DVD fronton? Konferencia DVD-k harmadszor! – A különleges ajánlat dec […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .