… amikor meglátják, mire is vagy képes egy videokamerával és egy számítógéppel!

Videovágás Konferencia

  • Ha még csak most kezdtél videózni, és fogalmad sincs, mi az a videovágás…
  • Ha még csak most vettél először kamerát a kezedbe, esetleg épp karácsonyra veszel vagy kapsz egyet…
  • Ha már régóta videózol, de eddig csak a hibás részeket vágtad ki a felvételből, és fogalmad sincs, hogyan kellene megszerkeszteni egy filmet ahhoz, hogy legyen eleje, közepe, vége…
  • Ha nem tudod, hogyan vágd majd meg a karácsonyi videót…
  • Egyáltalán: ha kérdéseid vannak a videovágással kapcsolatban…

… akkor most nagy hiba lenne elszalasztani ezt a lehetőséget, mert …

… most közel azon a VIP áron juthatsz hozzá a Videovágás Konferencia DVD anyagához, amennyiért azok vehették meg, akik ott is voltak.

FIGYELEM!

Ez egy akció, és ezen az áron csak 2008. december 20-ig juthatsz hozzá az anyaghoz. Utána az ár minden nap 500.- forinttal magasabb lesz, de az új áron is csak január 31-ig rendelhetsz, mert utána ezt az anyagot soha többet nem fogom értékesíteni!

A konferencián a Sony Vegas használatán keresztül mutattam be a videovágás mesterfogásait, mert szerintem ez a legjobb ár-érték arányú szoftver, de akkor is hasznát fogod venni az anyagnak, ha más szoftverrel szeretnél vágni. Azonban azt javaslom, ha komolyan szeretnél foglalkozni a vágással, válaszd a Sony Vegast (nem kapok pénzt a promóért, egyszerűen tényleg ez a legjobb), mert ezzel mindent meg tudsz csinálni!

Volt olyan résztvevő a konferencián, aki úgy ült be, hogy soha nem látta ezt a szoftvert, és délután úgy ment haza, hogy a magával hozott laptopon már elkészült a stáblistával is ellátott filmjével. Szerintem ez sokmindent elárul arról, hogy mennyi tudáshoz juthatsz hozzá, ha megnézed ezt az anyagot, akkor is, ha még soha nem láttad közelről a Sony Vegast.

Én többet már nem is mondok az anyagról, beszéljenek azok, akik ott voltak a konferencián!

“Már pár éve foglalkozok videó szerkesztgetéssel, esküvőket szoktam vágni, osztálytalálkozókra kisebb filmeket, és nagyon szeretem az effektes részt használni, (…) és nekem most kifejezetten a bluebox technika és a sci-fi effektek tetszettek… “

Kerekesné Gombos Kinga

“Meggyőző ez a kis program, nagyon egyszerű a kezelése.”

Szpisák Tamás

“Legelőször is Krisztiánnak szeretném megköszönni, hogy bele mert vágni egy ilyen program ismertetésébe, ha az ember örök életében ezzel dolgozik, sem biztos, hogy ismerni fog minden gombot, minden működését.”

Tóth Imre

 

Megér Neked 7500.- forintot, hogy

  • mostantól minden filmeddel a képernyő elé tudd ragasztani a nézőidet?
  • akár házi sci-fit is tudj forgatni?
  • a weboldaladhoz profi marketing videókat tudj készíteni?
  • egy családi ünnepet, egy esküvőt úgy tudj megörökíteni, hogy utána mindenki azt higgye, egy vagyonért béreltétek fel azt a videóst, aki a felvételt készítette?

Igen?

Akkor kattints ide, és máris megrendelheted a Videovágás Konferencia 5 DVD-ből álló anyagát!

Ha december 20-ig rendelsz, bónuszként egy 1 hónapos ingyenes tagságot is kapsz a januárban induló, zárt körű szakmai fórumhoz.

Sőt!

Mivel már dolgozom a Videovágás Mesterképző anyagon, amelyet várhatóan februárban fogsz megismerni, mindazoknak, akik már megvették vagy most rendelik meg a Videovágás Konferencia DVD anyagát azt az ajándékot adom, hogy amennyiben annak idején majd úgy döntenek, hogy megrendelik a Videovágás Mesterképző DVD-t, úgy a Videovágás Mesterképző árából teljes egészében jóváírom nekik a Videovágás Konferencia DVD árát.

A Videovágás Mesterképző egy a Konferencia anyagánál is átfogóbb képet adó, még több praktikus tanácsot nyújtó, immár stúdióban felvett, nagyon közérthető anyag, sok példával és szabadon felhasználható sablonnal. De miért kellene várnod a videovágás alapjainak megismerésével addig, amíg ez megjelenik?

Nos?

Ha úgy döntöttél, megrendeled az anyagot, itt a lehetőség!

Üdvözlettel 
Sereg Krisztián
www.videovagas.hu


15 hozzászólás

Chi*** Csapó Ida · 2008/12/11 - 22:06

Krisztián,
miért nem lehet előre utalással fizetni?
Az utánvét meglehetősen megdrágítja a küldeményt 🙁

Ida***

Sereg Krisztián · 2008/12/11 - 22:28

Kedves Ida, a postaköltséget mi álljuk!
Ha átutalással küldeném, ugyanannyiba kerülne, mint az utánvét, ugyanis akkor előbb el kell küldenem a számlát, majd mikor beérkezett a pénz, a csomagot.

Üdv.
Krisztián

krisztián (krisz) · 2008/12/12 - 16:03

szia
bocsi hogy ilyen értetlen vagyok de akkor röviden elmondod mi a külömbség ez és a következő anyag közöt???
És az mennyibe fog kerülni elre láthatólag?
Köszönöm segítséged…

Nagy Barnabásné · 2008/12/12 - 23:11

Kedves Krisztián!Nekem egysony tr 411 video 8-as kamerám van. amivel óvodai szerepléseket veszek fel leggyakrabban, deezzel közvetlen nem tudok csatlakozni a számitóhoz ezért dvd -iróval veszem lemezre,majd igyviszem a számitóba és másolom lemezekre.ilyen alapon hasznát tudnám én venni a videóvágás programodnak vagy csak digitális kamerával érdemes, és ajánlatos azt csinálni. bár a számitó kezelésében is nagyon amatőr vagyok,milyen előképzettséggel értem meg avágás programját?vennék én is belőle ha tudnám alkalmazni.Ha digitális kamerát vennék milyet ajánlasz, merevlemezest vagy mást? válaszodat köszönöm, várom. Nagy barnabásné.

Sereg Krisztián · 2008/12/13 - 15:19

Kedves Nagy Barnabásné!

Először is szeretném leszögezni, hogy én egy oktatóvideót árulok, amiből Ön megtanulhatja a Sony Vegas kezelését, illetve a videovágó programok működési elvét, nem pedig magát a programot lehet nálam megvásárolni. (A Sony Vegas Movie Studio 11 ingyenes, 30 napig használható verziója letölthető erről a címről: http://www.sonycreativesoftware.com/download/trials/moviestudiopp )

A program tudja kezelni a DVD lemezen lévő filmeket is, tehát az Ön esetében ideális választás lehet, azonban csak akkor ajánlom Önnek az oktatóvideó és a program megvásárlását, ha a számítógépet már biztosan kezeli felhasználói szinten.

Bors Norbert · 2008/12/13 - 20:48

Sajnálom, hogy nem lehettem ott, így már igazából eléggé bezhozhatatlan, nem ugyanaz mint élőben! Úgy érzem kiestem a játékból!

Sereg Krisztián · 2008/12/13 - 21:38

A konferencia DVD az októberi konferencia videóanyagát tartalmazza, megspékelve néhány képpel és videóval a program kezeléséről, azonban főleg az előadáson használt digitális tábla képére alapozva.

Amit a DVD ad: a vágás technikai alapjai, megtanítja elsajátítani az alapvető lépéseket, attól kezdve, hogy hogyan telepítsük a szoftvert, hogyan másoljuk át a kameráról a videót a számítógépre, hogyan vágjunk, mik az alapvető effektek, áttűnések, milyen hatást lehet elérni velük, hogyan kell őket elkészíteni. Ezen felül arról is szó van benne, hogyan kerülhetünk el néhány operatőri hibát, és hogyan tudjuk ezt a vágás során kijavítani.

Mennyiben lesz majd több a Mesterképző DVD? Itt már azon felül, hogy mindezt a technikai tudást könnyen el lehet belőle sajátítani, minden egyes lépés számítógépes képernyőképpel lesz kísérve, hogy a legkisebb részlet is nyomon követhető legyen.

Mindazon felül, amit a konferencián elmondtam, kiegészítem a tudásbázist a kamerázás és a vágás művészi elemeivel. Azzal, hogyan kezdjünk neki a vágásnak, mi az, amit semmiképp ne hagyjunk a videóban, és mi az, amivel feldobhatjuk. Kamerázás során hogyan komponáljuk meg esztétikusan a képkivágást, és még sok más, ehhez hasonló tanács, amellyel nem árt tisztában lennie a videósnak.

Ezen kívül egy teljes DVD-t szentelek majd a különböző szabadon felhasználható kép és hanghatásoknak, háttereknek, és előre elkészített effekt sablonoknak, amelyeket bárki felhasználhat saját videójában, vagy elemzés céljából.

Nem tudom, hogy élő konferenciát – illetve oktatást, mint ahogy egyik ismerősöm kijavított – fogok-e még tartani, ami bizonyos, hogy a mesterképző megjelenése előtt erre nem lesz időm, ugyanis a konferencia után beköszönt számomra a stúdiófelvételek és azok vágásának hosszú időszaka.

Kulcsár László · 2008/12/15 - 20:22

Kedves Mindenki
Tisztelet Sereg Krisztián.

Olvasva a külömböző oldalakon beírt, leírt véleményeket, úgy látom, hogy a véleményt nyílvánítók egy, ( nagy ) része , már bocsánat, de nem tudja hogy mit akar. tudni. A videófelvétel készítés nem abból, áll hogy veszek egy jónak vélt, (ítélt) kamerát, és már mehetek is felvételt készíteni. és ez után dől a lé.
Saját magam tapasztalatából ítélve: KESERVES tanulás, kudarc, sikertelenség, előzi meg a “Jónak” vélt felvétel elkészítését. Ne feledjük a eseményrögzítésre való felkérés száma,alapján ( amely több év is lehet)dönthetjük el, hogy jól dolgozunk e. Nem árt, ha az elkészült felvételeket hozzáértő embereknek, is megmutatjuk.( pl. Sereg Krisztián)

A felvételkészítés során egy sor dologgal tisztában kell lenni:
1. Kamera kezelés, beállítás világítás stb
2. számítógép alapfokú kezelése. ( jó ha van egy számítógépes ismerős)
3. vágóprogramok használata, működése, DVD írás menü készítés.
4 minimális szintű angolnyelvtudás,és vagy gyakorlás türelemmel, hogy a
kattintás után mi történk.(Ez hosszú gyakorlás kérdése)
5 borító szerkesztés ( türelem, és gyakorlás, vagy sok-sok ezer Ft kiadás
tanfolyamokra )
6 Talán legelsőnek kellet vona írni. Döntsük el mit akarunk, esemény rögzítés,
netán film készítés. ennek szellemében hozzuk meg a végső döntést.
7.nem árt, ha tájékozódunk arról ( óvatosan ) , hogy mi a környezetemben
élők véleménye rólam, alkalmasnak találnának, e videózásra, és a
beérkezett pozitív, és negatív vélemények után döntsek arról, hogy
érdemes e kiadni több száz ezer Ft-ot videókamerára.
8. És utoljára: ideges izgága, türelmetlen ember NE VEGYEN KAMERÁT,
ÉS NE VIDEÓZZON MERT NINCS ÉRTELME. Az ilyen felvételnek az a
vége hogy mozgatni kell a tv-t, hogy stabil legyen a kép.

Üdvözlettel: Laci Bá

Balint Istvan · 2008/12/18 - 08:47

Kedves Krisztian!

Romaniabol irok 13.an megrendeltem a konferencia dvd-t de mivel külföldön élek
csomagban szeretném megkapni a dvd-ket !
Várom a végső összeget és a számlaszámot!
Köszönöm!
UI. Szeretnék venni egy Sony HDR-FX1E HDV 1080i video kamerát,ugy-e ez a
program jó ?

Német József · 2008/12/23 - 23:46

Kedves Krisztián!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag újévet kiván,.

Üdvözlettel: Német József Bonyhádról

kamera · 2008/12/29 - 16:53

Tisztelt Krisztián!

Kamera vásárlás előtt állok. Segítséget szeretnék kérni, milyet vásároljak? Minél több leírást, hozzá szólást, “szakértő véleményt” olvasok a témával kapcsolatban, annál inkább elbizonytalanodom, márkától függetlenül.
Amiket tapasztaltam:
– op. képstabilizátor jó ha van
– éjszakai felvételre alkalmas legyen
– aksi bírja a rögzítési időtartamot
– HDD merevlemezes legyen
Kérdésem: a fent felsoroltakon kívűl mit érdemes még figyelemebe venni?
egy lelkes amatőr:-)

Czipri Márton · 2009/01/27 - 15:11

Kedves Krisztián!
Nagy érdeklődéssel olvastam a videóvágással kapcsolatos nemrég kapott e-mailodat.
A téma nagyon is érdekel! Már 2-3 éve keresgélem az ezzel kapcsolatos lehetőségeket. Már ami egy magamfajta idős nyugdíjas számára elérhető.
Próbálkoztam különféle programokkal, pl. A NeroVision, vagy MPEG Video Wizard, Super DVD Editor, VirtualDab, melyekhez a neten hozzájutottam, de ezekkel nem sokra mentem. Sony Vegas programról csak e-mailodból értesültem, mint ahogy arról is, hogy tavaly októberben volt az a bizonyos tanfolyam, melyre akkor sem tudtam volna elmenni, ha időben értesülök róla. (Szívműtétből visszamaradt mozgáskorlátozottság) Ezért érdekelne az emlitett DVD csomag, amihez remélhetőleg (kivételesen) még hozzá lehet jutni.
Már kb.1990-óta készítek VHS videókamera felvételeket, családi eseményekről, bel és külfökdi nyaralásokról, stb. Ezeket sikerült DVD-re digitalizálni. Ezeket szeretném megvágni, azonos tipusúakat csoportosítani, illetve összefűzni.
Most, hogy olvastam e-mailodat és ellátogattam a honlapodra felcsillant a remény, hogy a te segítségeddel, illetve DVD csomagod használatával meg tudom tanúlni és megoldani.
Tehát az a kérésem és kérdésem, hogy hogyan (egyáltalán?) tudnék hozzájutni a szóbanforgó DVD csomaghoz, valamint a Sony Vegas programhoz.

Válaszodat várva, tisztelettel: Czipri Márton (mczipri@gmail.com)

Valovics lászló · 2009/03/20 - 15:39

Szia (Sziasztok)!

Nekem Sony Vegas 9.0-ás verzióm van de sajnos nincs hozzá Magyar nyelvű leírás. Ehez szeretnék hozzá jutni vagy valahonnan inygenesen letőlteni.
Ha valaki tud erről valai infót akkor a “lvalovicsvinvitel.hu” címre írjon.

Előre is köszönöm.

Üdv: Laci.

Kolta · 2010/07/30 - 07:25

Hello mindenkinek, nekem viszont a Sony vegas pro 9.0 kéne fullos verzióban lehetőleg ingyen.

Sereg Krisztián · 2010/07/31 - 21:36

Szia.
Ez nem az a weboldal, bocsi. Warezzel mi nem foglalkozunk, és nem is szeretjük, mert itt mindenki virtuális tartalmat állít elő (online videók, cikkek), és mi sem örülnénk neki, ha ellopnák. Téma lezárva. Más kérdés jöhet.

Amúgy az eredeti verzió nem drága. Hobbi felhasználásra 10-20 ezer Ft. Ha a profit szeretnéd, annak gondolom, megvan az oka, akkor meg 2-3 melóból megtérül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .