Többen aggódtak, hogy tán megszűnt a blog. Nekik üzenem, hogy természetesen nem, csak sokáig törtem a fejem valamin.

Rengetegszer végignéztem, másokkal is megnézettem a konferencia DVD-it, gyűjtöttem a visszajelzéseket, meghallgattam egy csomó véleményt olyanoktól is, akik ott voltak, és olyanoktól is, akik csak a felvételen látták az anyagot. A reakció az volt, hogy maga az anyag nagyon jó és hasznos, viszont aki nem volt ott a konferencián, annak nehezebb kiigazodnia az információhalmazban. Vagyis úgy tűnik, hogy a személyes részvétel nélkül ez az anyag kevesebb, mint a konferenciával együtt.

Többek között ezért döntöttem úgy, hogy nem ez lesz a végleges verzió. A konferencia alapján készíteni fogok egy stúdiófelvételt. Ehhez kapcsolok egy csomó olyan anyagot, amit mindenki jól fog látni, mindenki számára testközelből követhető lesz minden apró kis információ is. Az egészet gazdagon tele fogom rakni számítógépes felvételekkel (screenshot videókkal), amelyek azok számára is kimerítő választ adnak majd a vágással kapcsolatos kérdésekre, akik nem vehettek részt az előadáson.

A lemezek tartalmát is bővíteni szeretném, a Sony Vegastól kissé távolodva, sokkal több kamerás trükköt mutatok majd meg benne, rengeteg példával. A videó mellé pedig összállítok jónéhány kép- illetve hangsablont, ami ideális vágóképnek, bluebox háttérnek, illetve zenei aláfestésnek amatőr videósok számára.

Ezen felül a csomaghoz jár majd egy három hónapos hozzáférés a januárban induló szakértői fórumhoz, amelyről egy korábbi cikkemben már írtam.

Meddig kell még várnod, hogy Neked is meglehessen végre a Videovágás Mesterképző DVD csomag?
Mivel rengeteg új ötlettel szeretném gazdagítani a tanfolyam fegyvertárát, hogy még ütősebb legyen, a stúdiófelvétel, a vágás, a sokszorosítás miatt a munka várhatóan február közepéig fog tartani.

Nehéz döntés volt, de nem szeretnék olyan anyagot kiadni a kezemből, ami kevesebb, mint amennyit várnál tőle, vagy amennyit én várok tőle.

Ha viszont már a karácsonyi felvételed a Videovágás Konferencia anyaga alapján szeretnéd vágni, nos, akkor is tudok segíteni! Hogy hogyan, az kedden kiderül!

Azok is figyeljenek, akik már megvették a Videovágás Konferencia DVD anyagát, mert a keddi cikk őket is érdekelheti!

Üdvözlettel
Sereg Krisztián
www.videovagas.hu


7 hozzászólás

balsik istvan · 2008/12/06 - 08:20

Szia!
Sajnos nem fértem be a konferenciára, ezért is nagyon várom a dvd-t!
Gratulálok az igényességedhez és kitartásodhiz!
További jó munkát és kellemes ünnepeket kiván: István

phoebe46 · 2008/12/06 - 11:23

Kedves Krisztián!

Nagyon örülök, hogy létezik ez a blog, már nagyon vártam az újabb információkat. A kérdésem az lenne, hogy a szakértői fórumra bárki reagisztrálhat majd? Én nem vettem részt a konferencián, és a dvd beszerzésén sem gondolkodom, profinak semmiképp nem vallanám magam, de kitapasztaltam már jópár dolgot a Vegas-al kapcsolatban, ezért számomra nagyon hasznos lenne, ha nálam hozzáértőbb emberek tapasztalatairól olvashatnék, és így bővíthetném tudásomat. Válaszát előre is köszönöm! 🙂

Sereg Krisztián · 2008/12/06 - 14:14

Igen, a fórum is elérhető lesz majd mindenki számára, ám kétség kívül előnyben lesznek, akik már rendelkeznek azzal a tudásalappal, amivel a DVD csomag szolgál majd.
A fórumról bővebben majd hamarosan!

Tóth Attila · 2008/12/07 - 19:30

Várjuk

Gabi · 2008/12/07 - 20:56

Nagyon várom az anyagot,addig jegelem az anyagot,amit tudok. Sok sikert az igényes munkához,és KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Jenei Sándor · 2008/12/07 - 23:03

Szia Krisztián!

Úgylátom többen köztük jómagam is nagyon várjuk a DVD-t. Mivel a konferencián sajna nem tudtam résztvenni. A munkához sok sikert és jó egészséget kívánok, nem utolsó sorban boldog ünnepeket!

Sereg Krisztián · 2008/12/07 - 23:23

Már nem kell sokáig várnotok, ugyanis kedden elárulom, mit is találtam ki már megint!

Addig pedig kellemes ünnepeket, és jó videózást!

Üdv.
Krisztián

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .