A videós konferencia kapcsán rengeteg kérdés merült fel, többek között, hogy mikor és hol lesz a konferencia, valamint, hogy elérhető lesz-e az anyag más formában is azok részére, akik esetleg nem fognak tudni eljutni az előadásra.

Ezen kérdések közül eddig még csak a harmadikra tudok pontos válasszal szolgálni. Igen, elérhető lesz majd a konferencia hang- és videóanyaga is DVD-n, melyet elkészültekor itt a blogban is meg lehet majd rendelni.

A hol és mikor kérdése a leglényegesebb, annyi már bizonyos, hogy a konferencia október második felében lesz, a pontos időpont viszont a helyszíntől is függ. Szeretném, hogy a lehető legtöbb embernek alkalmas legyen a helyszín és az időpont, ezért készítettem egy rövid kérdőívet, hogy megtudjam, kinek mikor és hol lenne a legmegfelelőbb.

Kérem, töltsd ki az alábbi kérdőívet, hogy a Te szempontjaidat is figyelembe tudjam venni a helyszín és az időpont kiválasztásakor!

Teljes név:*
E-mail:*
Település:*
Milyen messzire menne el a videovágás konferenciáért?:*
Hétvége vagy hétköznap a megfelelőbb számodra egy egész napos programhoz?:*

Az adataidat a videovágás.hu bizalmasan kezeli, azokat erre vonatkozó jogszabályi vagy hatósági kifejezett kötelezés hiányában nem szolgáltatja ki harmadik fél számára. *A mező kitöltése mindenképp szükséges a kérdőív elküldéséhez!

FIGYELEM! A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE NEM EGYENLŐ A REGISZTRÁCIÓVAL! A konferenciára történő regisztráció pontos kezdetéről majd külön E-mailben tájékoztatok minden, a tanulmánysorozatra feliratkozott, vagy a kérdőívet kitöltő olvasót, és a blogban is jelezni fogom.

Üdvözlettel
Sereg Krisztián


17 hozzászólás

kublerek · 2008/08/14 - 16:55

Nagyon jó lenne a hétvége és ha az Siófokon lenne az aranyparton a szállóban

Tóth Attila · 2008/08/14 - 18:48

Ha lehet ne hétvégén legyen, és örülnék ha minél közelebb lenne.

Sereg Krisztián · 2008/08/14 - 20:15

Van egy-két helyszín ötletem. Kérem, itt most ne új ötleteket küldjenek, hanem segítsenek nekem abban, hogy megtudjam, hogy a helyszín Budapesthez viszonyított távolsága mennyire fontos. (Én sem vagyok budapesti, de valamihez mérni kell.)
Köszönöm!

Sereg Krisztián

Kulcsár LÁSZLÓ · 2008/08/14 - 20:31

Kedves Krisztián.

Budapest nekem túl messze van, ha a kötelezően befizetendő 5 000 Ft-t, és a Budapest és vissza utiköltséget számolom, messze vagyok az
” ingyenes “tanfolyamtól. Természetesn minden érdekel ami a videózással kapcsolatos, és tudom, hogy mindennek ára van. Estleg DEbrecen nálam szóba jöhet.

Tisztelettel: Kulcsár László

kani · 2008/08/14 - 20:51

Szia!

Szerintem ha valakit komolyan érdekel ez a tanfolyam
akkor egy nap ,és egy kis utazás nem veheti kedvét
ettől a kurzustól.És nem is erőszak!
Én szivesen elmennék,valahogy megoldom az utazást.

Köszi!

Balog Tamás.

Ferfer · 2008/08/14 - 22:07

Kedves Krisztián!
Mi indokolja, hogy október második felében legyen a konferencia?
Üdv.:Ferfer

Ferfer · 2008/08/14 - 22:11

Kedves Krisztián!
Nem lehetne már szepterberben? Üdv.:Ferfer

Hermecz Gyula · 2008/08/14 - 22:49

Az előre látható tanulási siker reményében, talán érdemes lenne, több helyszínben is gondolkodni 1-2-3-4 héten belül. Az is igaz, ezzel párhuzamosan felmerül egy kérdés : van-e értelme újra gondolni a már megszületett; marketing stratégiát.
Üdv: Gyula

Sereg Krisztián · 2008/08/15 - 15:47

Annak, hogy csak október második felében lesz a konferencia, főleg szervezési okai vannak. Augusztus utolsó hetében egyáltalán nem érek rá, így elég nehéz lenne a jelentkezőket akkor regisztrálni, figyelni, ki hányadik a listán, rendezni a terembérlést, az ellátást, stb.

A közeljövőben nem állt szándékomban több konferenciát rendezni, ezt a kivételes tanfolyamot ajándékba szeretném adni a videovágás.hu legelszántabb olvasóinak.

Természetesen, mint korábban említettem, a konferencia teljes anyagát meg lehet majd rendelni az interneten keresztül, sőt, a tanulmánysorozat olvasói is kapnak majd egy kis ízelítőt a tanulmányból.

vaspéter · 2008/08/15 - 17:52

mint a kédőíven is jeleztem, bármikor-bárhova.
több indokom is van, az első, hogy izgat a téma
és várom a szakértői szemléletet, mely képes
megfelelni minden szintnek valamint egy ajándékhoz
illik alkalmazkodni is.
üdv. péter

Balint Istvan · 2008/08/15 - 22:38

Nagyon szerettem volna ott lenni,de erdélyből tul messze van !

laci 72 · 2008/08/15 - 23:38

En is erdelyi vagyok,sajnos nekem is messze van,de majd a dvd-re kivancsi leszek.

b.gábor · 2008/08/16 - 12:49

Sajnos,nemtudok elmenni,így marad majd a dvd .
Én Pesten tartanám,mert mindenhonnan megközelíthető,és kb.a km.bárhonann egyforma./Debrecen-Szeged nemugyan az, mintha mindkét helyről Pestre mennének/

Hermecz Gyula · 2008/08/17 - 23:37

Október második fele nagyon jó! Örülnék:Siófoknak (13 km), Veszprém, Székesfehérvár, Szekszárd, (50-60 km). Ez utóbbiak kétszeresére még nagyíthatom a kört. Ám; ha, azon túl kell utaznom; félek fölém nőnek a járulékos költségek.
Mindazonáltal köszönöm a lehetőséget, és mindent elkövetek, hogy ott legyek.

Üdv: Gyula

Estevez · 2008/08/18 - 12:23

Egyáltalán miről szól ez a konferencia? Most hallok róla csak.

BaRi · 2008/08/18 - 23:46

Köszönöm az ajándékot!!!

Már így is 1 éve a Sony Vegas 7-en vágom a gördeszkás videóimat, a konferencia remek alkalom lesz a technikám csiszolására.

Sereg Krisztián · 2008/08/19 - 17:09

Kedves Estevez!

Érdemes visszaolvasni — az előző postban részletesen elmondok mindent, amit eddig meg lehetett tudni a konferenciáról.
— — —
A helyszínnel kapcsolatban biztos vagyok, hogy nem találok olyat, amely mindenkinek jó lenne. Én sem tudok a világ végére menni, és van, akinek épp az lesz a világ vége, ahol végül az előadást tartom. Az élet ilyen.

A helyszínnek egyrészt meg kell felelnie a többségnek, valamint alkalmasnak kell lennie arra, hogy a Sony Vegas használatát a gyakorlatban is át tudjam adni. Van néhány fix helyszín ötletem, újakat nem keresek, de ezek közül azt választom majd, amelyik a legtöbb válaszadónak — aki még nem töltötte ki az űrlapot, kérem, tegye meg — megfelel.

Kulcsár László, köszönöm az észrevételt (4. hozzászólás). A konferencia mellé sajnos valóban nem tudom ajándékba adni a résztvevőknek az utazási költségeket. Akinek fontos, ki fogja tudni fizetni. A kamera sem alapvető élelmiszer, mégis mindenkinek van, akit ez érdekelhet. Ebből kiindulva úgy érzem, a nagy többségnek nem lehet akadály, ha utazni kell valamiért, ami érdekli. Természetesen megértem, hogy van, akinek a helyszín messze van — ezen nem tudok segíteni, de megértem, ha akár az út hossza, akár a költségek miatt valaki úgy érzi, nem éri meg neki. De erről nem a konferencia tehet. Jelenleg nem is az a problémám, hogy hogyan gyűjtsek össze 50 embert, hanem az, hogy hogyan osszam el az 50 helyet igazságosan azok között, akiket érdekel az előadás.

A többiek is hozzájuthatnak majd az anyaghoz, de az már nem lesz ingyenes — a részletekről később többet is elmondok.

Üdvözlettel:

Sereg Krisztián
http://www.videovagas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..