Érdemes megvásárolni a DaVinci Resolve Studiot vagy jó lesz az ingyenes DaVinci Resolve? Ismerd meg az alapvető különbségeket és az átjárhatóságot az ingyenes és a fizetős Resolve között, regisztrálj most az online Masterclass-ra, aminek a végén még meglepetés is vár!

Gondolkozol a Resolve Studio vásárlásán? Egyáltalán mikor éri meg, és ki fogod-e tudni használni a plusz funkciókat? Regisztrálj az online Masterclass-ra, és tudj meg mindent első kézből!

Bal oldalt az ingyenes DaVinci Resolve 17 letöltési lehetőségei, jobb oldalt a fizetős Studio verziójé

A HSE és a MediaNetworks szervezésében indított DaVinci Resolve Masterclass sorozatunk mostani része arról szól, mik azok a különbségek, ami miatt érdemes Studio Resolve-ra váltanod. 4K, hardvertámogatás, kodek különbségek, neurális háló, effektek és még sok más, amiben a Studio verzió segítségedre lehet. Regisztrálj a Masterclass-ra a HSE oldalán, és csatlakozz December 9-én este 18:00-kor a DaVinci Resolve Studio Masterclass-hoz!

A Regisztráció lezárult, online felvétel hamarosan elérhető!

Regisztrálj és vegyél részt az online kurzuson dec. 9-én 18 órától a Zoomon!

Addig is TÖLTSD LE a DaVinci Resolve-ot most!

Addig, amíg nem tudod, szükséges-e a fizetős verzió, nyugodtan felrakhatod az ingyeneset, hiszen az átjárás egyszerűen biztosított! Az ingyenes Resolve 17 utómunkaprogrammal is meg tudod nyitni a fizetős Studio 17 projektjeit, és fordítva, a Studio verzió is megnyitja az ingyenesben készült projekteket.

Töltsd le a DaVinci Resolve-ot itt! https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

A fenti oldalon kattints a Free Download Now gombra, majd a bal oldalon válaszd ki az oprendszeredet!
A bal oldaliak az ingyenesek, a jobb oldali “Studio” verziókat csak hardveres vagy szoftveres kulccsal tudod használni.

Ingyenes a Masterclass?

Igen. Mindennek ára van, gondolhatod magadban, de ez a Masterclass tényleg ingyen lesz – és ha végig maradsz, a Medianetwork Kft még meglepetéssel is készül! Hogy miért jó nekik hogy ingyen oktatnak? Mert a Blackmagic Design, aki az esemény fő szponzora, és egyben a Resolve program készítője, más stratégiát követ, mint a többi szoftvergyártó: ők hardvereket értékesítenek, amihez nem mellesleg gyártottak egy ingyenes, de hollywoodi produkciós szintű szoftvert is, amit ingyen adnak hozzá. Ők és magyarországi viszonteladójuk, a Media Networks azt remélik, ha megtetszik neked ez az ingyenes vágóprogram, esetleg majd a jövőben szükségét érzed majd a Studio verziónak, vagy valamelyik hardveres eszközülnek, és az ő ügyfelük leszel! Ezért tudják ingyen adni a programot és az oktatást!

Kik tartják a mostani Masterclass-t?

A Mesterkurzusok oktatói Csabai Attila HSE, és Sereg Krisztián, e blog tulajdonosa, a Digic Pictures Editorial Divízió vezetője mindketten a Blackmagic Desing által akkreditált DaVinci Resolve 17 oktatók! (Blackmagic: ők gyártják a Resolve-ot, meg a Pocket Cinema Camera-t és még sok mást!)

A mostani Masterclass-t Hargittai László “Pamacs” és Sereg Krisztián akkreditált tréner tartja.

Mi fán terem a HSE?

A Magyar Film- és Videóvágók Egyesülete (Hungarian Society of Film and Video Editors, rövidítve HSE), a filmgyártásban, televíziózásban illetve az új médiában dolgozó vágók és vágóasszisztensek legmagasabb rangú, független, önigazgató fóruma. Célja a magyarországi vágók, vágóasszisztensek szakmai érdekképviselete, fiatal tehetségek felkarolása, a vágó szakma magas szintre emelése és ezáltal a hazai mozgókép kultúra fejlődésének elősegítése, hagyományainak megőrzése. A HSE közreműködésével szervezzük meg immár harmadik alkalommal a DaVinci Resolve Masterclass-t, ahol mindig más témát járunk körül. Érdemes feliratkoznod a Facebook oldalunkra, vagy a blogértesítőre, ha szeretnél értesülni az épp aktuális Masterclass-ról és más hasznos, vágói rendezvényekről!

A HSE Resolve Masterclass előadásokra itt lehet regisztrálni:

https://hse.hu/masterclass/


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .