Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
29 500,00 Ft
Kezdj hozzá

Elmélet és gyakorlat kéz a kézben

15 Lecke, 5 x 3 óra oktatás

Üdvözöllek a DaVinci Resolve Alapozó Kurzuson, a Blackmagic Design akkreditált képzésén, amely megmutatja, hogyan vágj, fényelj, kompozitálj videót, és hogyan keverj hangot egyetlen program használatával!

Az induláshoz csak két dologra lesz szükséged: egy számítógépre (Mac, Windows, vagy Linux rendszerrel), és a DaVinci Resolve 17 ingyenes változatára. A letöltés részleteit a kurzus első leckéiben találod, így még a kurzus elkezdése előtt ki tudod próbálni, hogy elindul-e a gépeden.

A kurzus végén lehetőséged lesz Blackmagic által hitelesített “Bevezetés a DaVinci Resolve 17-be” végfelhasználói vizsgát is szerezned. (Egyelőre a vizsga csak angol nyelven érhető el.)

Mikor való neked a DaVinci Resolve Alapozó Kurzus?

  • Ha most ismerkedsz a vágással, és egy olyan programot keresel, amivel mindent meg tudsz csinálni, amit hollywoodi filmekben is láttál
  • Ha másik programban már vágtál korábban, de szeretnéd megismerni a Resolve logikáját és a benne rejlő lehetőségeket

Nem való neked ez a kurzus, ha…

  • Ha olyan programot keresel, hogy csak bedobálod a videókat, és megy…
    …mármint, végül is a Resolve-ba is csak be kell dobálnod a videókat, rádobálod az effekteket meg feliratokat, és megy, de ebben a kurzusban kitérünk a miért és hogyan kérdésekre is.
  • Ha nem vagy biztos benne, hogy ez a te tanfolyamod, javasoljuk, előbb végezd el a 20 perces gyorstalpalót, hogy lásd, tetszeni fog-e az anyag!
  • Ha a Resolve egy specifikus ága, pl. a VFX, a Fairlight vagy a Fényelés (Coloring) érdekel mélyebben.
    Ez egy kezdő kurzus, mindenen végig fogunk menni, de csak olyan mélységben, hogy a leggyakrabban használt szaktudást el tudd sajátítani. Ha mélyebben érdekel a fényelés az effektek vagy a hangvágás, a Coloring, Fairlight, és Fusion tematikus kurzusokat ajánljuk. (Hamarosan ezek is elérhetők lesznek az oldalon.)

Hogy mit tanulhasz meg a kurzuson, azt a tematikában láthatod részleteiben.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Előkészületek
Vágás
Fényelés
Hangutómunka
VFX
Kiírás